e Mërkurë, 26 Shtator 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
Shërbime dhe Respektimi i Rregullave

Sherbimet qe jepen nga Rasti.al:

  • Rasti.al eshte Gazeta  Elektronike me Njoftime & Oferta ne Shqiperi!
  • Ne www.Rasti.al publikojne njoftime si Individe ashtu dhe Agjensi-Kompani!
  • Rasti.al adresohet ne shume kategori: Kategorite me kryesore jane:Pasuri e Paluajtshme,Automjete,Punesime,Elektronike,Turizem...etj
  • Deshironi te shisni,blini,ose jepni me qira shtepine tuaj..
  • Deshironi te shisni makinen tuaj te vjeter..
  • Deshironi te shisni celularin tuaj..
  • Deshironi te reklamoni biznesin, sherbimet,dhe ofertat qe ofroni..
  • Kerkoni punonjes per biznesin tuaj ose te punesoheni..
  • Me nje fjale deshironi te shisni,blini,kerkoni,ofroni gjithcka.. 
  • ATEHERE PUBLIKONI TANI NJOFTIMIN TUAJ KREJT FALAS DHE GJENI ZGJIDHJEN E MENJEHERESHME!
  • Rasti.al jep mundesine te publikoni njoftimet tuaja me Fotografi, Video etj dhe menaxhimin e plote nga ju vete Anetare !
  • Te gjitha Njoftimet qe Publikohen tek Rasti.al automatikisht publikohen dhe neaqet tona aktive Facebook dhe Twitter!
  • Ne Rasti.al Publikimi i Njoftimeve te thjeshta qe nuk tejkalojne rregulloren e faqes jane pa asnje kosto krejt FALAS!!
 •  

  TE DASHUR ANETARE!

  PER TE SHITUR SA ME SHPEJT SENDIN TUAJ OSE SHERBIMET QE OFRONI TE SHIKOHEN NGA NUMER ME I MADH VIZITORESH STAFI YNE JU OFRON SHERBIMET SPECIALE ME NJE KOSTO SHUME TE ULET 5€/15 DITE!!

-----------------------------------------------------------------------------

ME NJE PAGESE MINIMALE NJOFTIMI JUAJ SHPALLET NE POZICIONIN TOP TE KATEGORISE PERKATESE ME BROSHURE DHE E BEN ATE TE DUKSHME TEK GJITH VIZITORET E FAQES GJITHASHTU PROMOVOHET DHE NE FAQEN TONE AKTIVE FACEBOOK KU NUMEROHEN ME SHUME SE 130,000 FANS!

VETEM ME NJE KOSTO PER 5 EURO/15 DITE NJOFTIMI TOP JEP MBI 60% MUNDESI SHITJE TE SENDIT OSE PRODUKTIT TUAJ! 

-----------------------------------------------------------------------------

PAGESA BEHET NE 2 MENYRA: ME DEPOZITE BANKARE DHE PAYPAL

LLOGARIA BANKARE ALPHA BANK:

AL09902411270121030111902850

LLOGARIA PAYPAL:

m.kollonata@gmail.com

 

Gjithashtu format e pageses do ju paraqiten dhe gjate publikimit te njoftimit!

Mbas kryerjes se pageses na kontaktoni ne facebook/rasti.al por dhe me mail: rastialbania2012@gmail.com   Pergjigjia do jete shume e shpejte!

-----------------------------------------------------------------------------


RREGULLAT PER NJOFTIMET:

 

 Rasti.al jep sherbime vetem sipas rregullave te meposhtme,te cilat perdoruesi-anetari lutet t'i lexoje ato me kujdes dhe vetem n.q.s i pranon ato mund te kryej veprime!

 PROMOVIME: 

Perdorimi i njoftimit vetem e vetem per promovim,dhe jo per te disponuar sende,punesime,sherbime,nuk lejohet!

Njoftimet dhe sherbimet qe ofrohen duhet te jene brenda  rregullores ligjore!Ndalohen shkrime,video,foto ofenduese ose qe fyejne karakterin e perdoruesve te tjere,gjithashtu shitja e lendeve narkotike,porno,cigare,ilace,sende te vjedhura etj.

Njoftime per sende te cilat ndalohet shitja nga ligji,si dhe njoftime jo reale nuk lejohen!

Rasti.al mban te  drejten te rrefuzoje njoftime te tilla!!

Perdoruesi duhet te jape te dhena personale te sakta,te plota dhe te verteta!

Rasti ka mundesi ti verifikoje ato dhe gjithashtu mban te drejten te marre vendime nese nje njoftim nuk i pershtatet rregullores se faqes!

N.q.s nje njoftim rrefuzohet per shkak te shkeljes se rregullores,perdoruesi ka mundesine ta perpunoje ate dhe ta ripublikoje!

WEBSIT-I PERMBAN NJOFTIME NGA INDIVIDE DHE NGA AGJENSI - KOMPANI:

Ne www.Rasti.al  publikojne njoftime jo vetem persona individe por dhe agjensi - kompani!

Keto njoftime jane te karakterit tregtar dhe permbajne pershkrimin e sendit ose sherbimit qe ofrohet,fotografi,video,logo.website adrese te agjensise apo kompanise perkatese etj etj 

Faqja mban te drejten te vendose nese njoftimi perfaqeson njoftimin e nje kompanie apo jo! 

TEKSTI:

Titulli i njoftimit duhet t'i perkase dhe pershtatet sendit ose sherbimit qe publikohet!

Pershkrimi duhet te jete i qarte dhe i rregullt!

Rasti mban te drejten brenda rregullores te perpunoje titullin e njoftimit si dhe gabimet qe mund te jen bere ne te.

 KATEGORIA:

Njoftimi duhet t'i perkase kategorise qe i pershtatet.Rasti mund ta vendose ate ne kategorine e duhur n.q.s eshte e nevojshme!

Nuk lejohet te publikohen njoftime per te njejtin send ose sherbim me shume se nje here,si dhe te njejtin njoftim ne kategori ose rajone te ndryshme.

Duhet te beni fshirje te njoftimit te vjeter para se te beni publikimin e ri te njoftimit tjeter!

Rasti nuk mban pergjegjesi n.q.s per shkaqe te ndryshme mund te ndodhin probleme ne faqe,si nderprerja e saj,ose cdo problem serioz per shkakun e personave te trete dhe perdoruesi e pranon ate!

Per cdo shqetesim ose moskuptim,ju mund te kontaktoni ne email: rastialbania2012@gmail.com

Pergjigjet do jene te shpejta!

NUIS:L21804020E

FALEMINDERIT!

 

  

   

  

 

  

 

 

 
Banerat