e Mërkurë, 26 Shtator 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
Njoftime-Oferta

 

Si mund te publikoj njoftimin ne faqen Rasti.al?

Ne pjesen lart te faqes ndodhen shkrimet:  "Njoftim i Ri"  "Regjistrim"  "Kaloni Njoftimin Falas"   "Publiko Njoftimin Tend FALAS" !

Kllikoni ne nje nga keto shkrime dhe do ju paraqitet forma e rregjistrimit,ne te cilen n.q.s jeni "PERDORUES I REGJISTRUAR" beni hyrje me mailin tuaj dhe me kodin personal qe ju eshte derguar dhe n.q.s jeni "PERDORUES I RI"atehere rregjistroni email-in tuaj,dhe menjehere do ju dergohet kodi ne mail-! Me pas  do beni hyrje ne Rasti.al me mailin dhe me kodin qe ju eshte derguar dhe ndiqni udhezimet per te publikuar njoftimin tuaj!

Regjistrohem si "PERDORUES I RI"dhe nuk me dergohet emaili me kodin :

Menjehere mbasi rregjistroni emailin ne faqe,kodi dergohet ne emaili qe rregjistruat.Kontrolloni a keni  shkrur sakte dhe plote emailin dhe perseriteni rregjistrimin!Nese maili nuk eshte i vlefshem ose eshte SPAM atehere nuk pranohet nga sistemi tone!Ju duhet te krijoni nje mail te vlefshem dhe jo spam!

Nuk mund te bej hyrje ,me del mesazh "emaili dhe kodi nuk perputhen":

Sigurohuni a keni shkruar plote dhe sakte emailin ose kodin !Atehere shkruani perseri te plote dhe te sakte mailin tuaj dhe me pas  klikoni "Harrove Kodin", dhe menjehere do ju  dergohet kodi personal i ri ne emailin tuaj!

Vemendje!Per cdo problem qe mund te ndodhe gjate rregjistrimit mos hezitoni te na informoni me  mail ne info@rasti.al dhe pergjigjia do te jete shume e shpejte!

Si rregjistroj Njoftimin ne Rasti.al:

Beni hyrje ne faqe me email-in dhe kodin me pas do kaloni ne zonen private te faqes ne te cilen paraqiten zgjedhjet e meposhtme:

1-Regjistroni nje Njoftim te ri:

2-Perpunoni ose ndryshoni njoftimet tuaja:

3-Perpunoni ose ndryshoni te dhenat personale ne Profilin tuaj:

4-Filloni kerkimin e njoftimeve qe ju interesojne:

Qe te rregjistroni nje njoftim te ri klikoni:"Regjistroni nje Njoftim te Ri" dhe me pas ndiqni udhezimet qe ju jepen!

Mbas sa kohe do behet publikimi i Njoftimit ne faqen e Rasti.al:

Njoftimi do publikohet menjehere mbas kontrollit qe do behet.Njoftimi publikohet shume shpejt dhe oret e vona do jete ne pritje per pak ore!

Kam harruar kodin dhe nuk mund te bej hyrje-login:

Ne pjesen e djathte  te faqes,ne formen e hyrjes do shikoni shkrimin "Harrove Kodin?".Shkruani email-in tuaj perseri, dhe me pas klikoni ne "Harrove Kodin" dhe menjehere do ju dergohet kodi i ri ne mail!

Si mund te bej perpunime ne tekst ose fshirje ose publikim te ri te Njoftimit tim?

Pasi beni hyrje-login,ne pjesen lart shikoni shkrimin "Njoftimet e mia".Klikoni atje dhe me pas paraqiten njoftimet tuaja,duke klikuar ne "Fshirje" ,fshihet njoftimi nga faqja,duke klikuar "Mos publikim",njoftimi mbetet ne faqe por nuk publikohet,dhe duke klikuar "Publikim i Ri",keni mundesine te kryeni veprimet qe jane te nevojshme per ju.Pas publikimit te ri,njoftimi kontrollohet dhe me pas behet shpallja.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  

 

 

 

  

 

 
Banerat