e Mërkurë, 26 Shtator 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube

U gjenden: 11  |  Klasifikimi:

ALBANIA RAFTING GROUP Albania Rafting Group është e vetmja shoqatë e e licensuar e sportit rafting në Shqipëri, anëtare e Federatës Shqiptare të Rafting dhe e vetmja me një staf të...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-09-2018
Rajoni: SHQIPËRI
25 €
003550672006621
RAFTING SKRAPAR Për të gjithë njërëzit me shpirtin e aventuës që na kanë ndjekur, mbështetur, inkurajuar dhe shoqëruar në eksplorimet tona, në këto ditë të ftohta dimri, sjellim o...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-09-2018
Rajoni: SHQIPËRI
40 €
003550672006621
Tirana Kulturore, 10 Nentor 2012 Drejtoria e Turizmit & Promovimit të Qytetit shpërndan buletinin e përjavshëm informativ “Tirana Kulturore”, i cili ju informon mbi aktivitetet më...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-09-2018
Rajoni: ne Tirane
+35542223313
Tirana Kulturore - 9 Qershor 2012 Drejtoria e Turizmit & Promovimit të Qytetit shpërndan buletinin e përjavshëm informativ “Tirana Kulturore”, i cili ju informon mbi aktivitetet më...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-09-2018
Rajoni: ne Tirane
+35542223313
Fundjav ne Theth Fundjave me Fani travel & Tours ne Alpet Shqipetare. Thethi destinacioni i fundjavave aventureske, deshira per adrenaline ne shetitje eksplorues Ujvara Grumas ,...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-09-2018
Rajoni: ne Malësine e Madhe
Njoftim nga Agjensi-Kompani
45 €
00355695757133 0682289009
Eksplorim Kanioni Kjo ekspedite ofrohet nga shoqata sportive Albania Rafting Group, gjate muajit Gusht, Shtator. Eksplorimi i kanionit zgjat 4 deri ne 5 ore, ne varesi te ritmit dh...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-09-2018
Rajoni: ne Berat
25 €
003550672006621
Anetaresim per te lundruar ne adrenaline! Ju mund te beheni pjese e komunitetit tone plote energji duke u anetaresuar ne Albania Rafting Group dhe perfitoni privilegje e ava...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-09-2018
Rajoni: SHQIPËRI
2,000 Lek
00355672006621
FEDERATA SHQIPTARE E RAFTING Federata Shqiptare e Rafting (FSHR) ka për qëllim të zhvillojë sportin rafting në Shqipëri sipas standardeve ndërkombëtare në respekt të plotë të proc...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-09-2018
Rajoni: SHQIPËRI
1 Lek
003550672006621
Tirana Kulturore, 27 Tetor 2012 Drejtoria e Turizmit & Promovimit të Qytetit shpërndan buletinin e përjavshëm informativ “Tirana Kulturore”, i cili ju informon mbi aktivitetet më ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-09-2018
Rajoni: ne Tirane
+35542223313
ALPET E THETHIT 45 euro Fundjave me Fani travel & Tours ne Alpet Shqipetare. Thethi destinacioni i fundjavave aventureske, deshira per adrenaline ne shetitje eksplorues Ujv...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-09-2018
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
45 €
00355695757133 00355682289009
Kalendari muajt Gusht Guida e muajt GUSHT 2013!! 03 - 04 gusht THETH 10- 11 gusht KELMEND MISS BJESHKA PER HERE TE PARE NE GUIDAT TONA CMIMI PROMOCIONAL 45 EURO PERSONI Ju mirepres...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-09-2018
Rajoni: SHQIPËRI
Njoftim nga Individ
45 €
0682289009 0695757133

U gjenden: 11  |  Klasifikimi:

 
Banerat