e Ente, 18 Janar 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube

U gjenden: 604  |  Klasifikimi:

Sarande Ofroj Pune Krye Guzhinier! Pershkrimi i punes: Pergjegjes per cilesine, qendrueshmeri dhe prodhimin e kuzhine se restorantit. Ekspozon talentin ne kulinari duke drejtuar ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 25-05-2017
Rajoni: ne Sarandë
Njoftim nga Agjensi-Kompani
Dhermi Ofroj Pune Recepsionist/e! Pozicioni i punes: Recepsionist Lloji: Pune sezonale – Kontrate 5 mujore Vendodhja: Dhermi Numri i vendeve te punes: 2 Data e fillimit: 1/05/...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 25-05-2017
Rajoni: ne Vlorë
Njoftim nga Agjensi-Kompani
Kerkoj Asistent/e Financiar/e Asistent Financiar Detyrat: • Pranimi dhe sistemimi i dokumentacionit kontabël për Departamentin e Financave; • Regjistrimi kontabël i dokumentac...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 25-05-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0693377824
Kerkoj General Manager Përgjegjësitë: Detyrat menaxheriale do të përfshijnë: • Planifikimi, organizimi e monitorimi i mikritjes, furnizimit te katering dhe shërbimeve ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 25-05-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0672064402 0672064402
Kerkoj Menaxher/e Restoranti Pershkrimi i punes: Menaxheri i Restoranti eshte pergjegjes per menaxhimin e operacioneve te perditshme te restorantit, duke perfshire perzgjedhjen, ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 25-05-2017
Rajoni: ne Sarandë
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0688045066
Sarande! Kerkoj Asistent/e Pastrimi Pershkrimi i punes: Asistenti i manaxherit te pastrimit eshte pergjegjes per te gjitha detyrat e pastrimit, perfshire nivelin e pastertise ne t...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 25-05-2017
Rajoni: ne Sarandë
Njoftim nga Agjensi-Kompani
Kerkoj Kontabilist/e Kontabilist Kontabilist prane Finances S&D Invest sha Detyrat: • Rregjistrim dhe kontabilizim I statement te llogarive bankare , • Perllogaritje dh...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 25-05-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0693377824
Kerkohet Specialist marketingu dhe shitjesh/ Hotel Pershkrimi i punes: Pergjegjes per zhvillimin dhe implemetimin e nje plani strategjik shitjeje e cila rrit te ardhurat e hotelit...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 25-05-2017
Rajoni: ne Sarandë
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0688045066
Menaxher/e Eventesh per Hotel! Pershkrimi i punes: Manaxheri i sherbimeve dhe eventeve eshte pergjegjes per punesimin, organizimin, trajnimin dhe mbikëqyrjen e personelit te sherb...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 25-05-2017
Rajoni: ne Sarandë
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0688045066
Menaxher/e Recepsioni Hotel Pershkrimi i punes: Mbikqyr te gjitha aspektet e recepsionit dhe te stafit, ne menyre qe te siguroje kenaqesine e klientit dhe efikasitetin operaciona...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 25-05-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0688045066
Kerkoj Menaxher/e Pastrimi per Hotel Pershkrimi i punes: Manaxheri i pastrimit eshte pergjegjes per te gjitha detyrat e pastrimit, perfshire nivelin e pastertise ne te gjitha zona...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 25-05-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0688045066
Vlore, ofroj vend pune Recepsion (Femer) 2 vende!Ofrohet Punesim Sezonal Maj-Shtator ne Drymades Resort: Vendodhja: Drymades, Dhermi, Himare Pozicioni: 1.Recepsion (Femer) 2...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 24-05-2017
Rajoni: ne Vlorë
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0692053471 0696009700
Operatore ne call center KOMPANI E HUAJ ME SELI NË TIRANË KA NEVOJË PËR 80 OPERATORE PËR PUNËN NË CALL CENTER -TRAJNIM DHE PUNË PRAKTIKE TË PAGUAR -GJUHË: SHQIPE -RROGË DHE ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 24-05-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
044803344
Web Developer If you're ready to produce stunning websites and micro-sites for some of the biggest consumer brands and most innovative startups in the world — plus our own external...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 24-05-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0692117779
Tirane, kerkohet ACCOUNT MANAGER Përshkrimi FxNet nje kompani Brokerimi kërkon: ACCOUNT MANAGER Sigurimin e mbështetjes teknike dhe administrative për klientët e kompanisë kom...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 24-05-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0696712155
Tirane!Kerkojme Banakiere dhe ndihmese Banakiere te Artisti Lounge Bar rruga Elbasanit , me orar te plote.Te interesuarat te kontaktojne, tel 0682057200, 0682057201...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 24-05-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0682057200 0682057201
Kerkohet Bojaxhi Mobilerie Kompania Agikons, lider në ndërtimim dhe zhvillimin e rezidencave, shpall pozicionin vakant “Bojaxhi Mobilerie”. Të interesuarit janë të lutur të dërgoj...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 24-05-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0672005115
Kerkohet Financier Kompania S&D, invest shpall pozicionin vakant “Menaxher Financiar Projekti” – ne fushen e turizmit Kerkesat 1. Te jete i afte te mbylle pasqyrat financiare v...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 24-05-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0672005115
Pllakashtrues!! Kerkoj nje mjeshter pllakash..per me shum 0673164648, tel 0673164648...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 24-05-2017
Rajoni: ne Shkodër
Njoftim nga Individ
0673164648
Super mundesi: Futura-Dent Tirane kerkon te punesoj 1-2 persona me detyre marketingu dhe menaxher shitje.Preferohen ata qe kane eksperjence ne marketing.Personat e perzgjedhur do t...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 24-05-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
044527723

U gjenden: 604  |  Klasifikimi:

 
Banerat