e Martë, 23 Tetor 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
Kerkojme te punesojme recepsionist/e - Te kete mbaruar aresimin e larte. - Te kete aftesi shume te mira komunikuese - Te kete sjelle korrekte dhe te jete e paraqitshme - Te jete njohese shume e mire e gjuhes angleze dhe ndonje gjuhe te dyte - Te dergoje me email CV me fotografi ,ne adresen e meposhteme - Kandidatet e perzgjedhur ,do te njoftohen nga ne per t'u paraqitur per aplikim . Adresa:Rr.M.Gjollesha,prane Universitetit te Sporteve , email: director@hoteldorocity.com
   Rajoni: ne Tirane
   Njoftimi i Fundit: 16-08-2013
   Numri i Vizitorëve: 1943
   Banerat


   FOTOGRAFI

   BUSINESS INFORMATION
   Llakitrans Shpk-HOTEL DORO CITY

   Llakitrans Shpk-HOTEL DORO CITY
   +355 42 232206

   Te Gjitha Njoftimet: 1 (View All Ads »)