e Martë, 23 Tetor 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
OFROJ PUNE Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Arkitekt Kriteret e kerkuara: 1. Kandidati duhet te kete mbaruar Universitetin per Arkitekture 2. Përdorimi i paketës Auto Cad, 3DMax dhe programeve te tjera kompjuterike 3. Te kete njohuri te nje gjuhe te huaj 4. Te jete me vendbanim ne Durres 5. Te kete eksperienca pune te meparshme Paga 100.000 leke te reja (neto) pas muajit te pare i cili do te jete prove. Të interesuarit të na kontaktojnë në: E-mail: cv@pespagroup.com Cel. : 0689080363, tel 0689080363, 0689080363, 08:00 - 17:00
   Rajoni: ne Durres
   0689080363  0689080363
   Njoftimi i Fundit: 22-05-2018
   Numri i Vizitorëve: 350
   Banerat


   BUSINESS INFORMATION
   Pespa & Albania Alumin

   Pespa & Albania Alumin
   00355 686054142

   Te Gjitha Njoftimet: 118 (View All Ads »)