e Mërkurë, 13 Dhjetor 2017
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube

U gjenden: 602  |  Klasifikimi:

Spot MT, trading online company, announces the vacancy Financial Specialist. If you want to grow up professionally, give yourself a chance to integrate into such a one. Main Du...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: SHQIPËRI
Njoftim nga Individ
0697078226
PARR shpk seleziona un ADDETTO ALLA CONTABILITA' A diretto riporto del Responsabile Amministrativo, la risorsa si occuperà dell’inserimento/emissione delle fatture, delle registra...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0697432451 044504869
KEROHET WEB DEVELOPER Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per WEB DEVELOPER. Kriteret e kerkuar...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Durres
0689080363 0689080363
Hey, po te kerkojme ty! Nese je dhe ti ambicioz per para dhe karriere, Unitcenter eshte zgjedhja e duhur!!! Flet shume mire italisht dhe di te shesesh? Ne punesojme vetem me te m...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
60,000 Lek
0692380085
Tirane Zona Astir Mobileri kerkon te punesoj urgjent nji marangoz nje montues mobiljesh me eksperience kush esht i interesuar te me kontaktoj ne nr 0697587707 vetem me eksperience ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0697587707
KERKONI PUNE NE CALL CENTER ? "WeDoiT sh.p.k" ofron vende pune Agjente Apertura Italisht Full time per Opsioni Binary & Forex. Pagesat me te larta ne treg. Cfare kerkohe...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0688066627 0682004888
PARR SHPK CERCA OPERATORI DI RECUPERO CREDITI PARR SHPK, società di outsourcing che offre servizi di Credit Management e Customer Operation Management ad aziende di grandi dimensio...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0697432451 044504869
KERKOHET RROBAQEPESE Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Rrobaqepse Kriteret e kerkuara: 1...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Durres
20,000 Lek
0689080363 0689080363
OFROJ PUNE Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicionin vakant per MENAXHER IMOBILIARE. Kriteret e kerkuara: ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Durres
0689080363 0689080363
OFROJ PUNE Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Rrobaqepse Kriteret e kerkuara: 1. Kandidat...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: SHQIPËRI
0689080363 0689080363
Hey, po te kerkojme ty! Nese je dhe ti ambicioz per para dhe karriere, Unitcenter eshte zgjedhja e duhur!!! Flet shume mire italisht dhe di te shesesh? Ne punesojme vetem me ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
60,000 Lek
0692380085
FARMATECH SHPK Kerkon te punesoje Perfaqesues Mjekesor. Duhet te kene mbaruar shkollen e larte ne nje nga deget e meposhtme: -Farmaci, Mjekesi, Stomatologji ose Biologji - Te...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: SHQIPËRI
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0696053528
KERKOHET INXHINIER Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Inxhinier Mekanik / Ndertimi Kritere...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Durres
100,000 Lek
0689080363 0689080363
KERKOHET MENAXHER TREGJESH Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicionin vakant per MENAXHER TREGJESH. Kritere...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Durres
50,000 Lek
0689080363 0689080363
Kerkohet Agjent/e Shitje per Fushaten Telecom Icon Albania kerkon te punosoje agjent/e shitje per fushaten Telecom ne gjuhen italiane. Ofrojme: -Seriozitet dhe korrektesi per ko...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0682063223
OFROJ PUNE Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Arkitekt Kriteret e kerkuara: 1. Kandidati ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Durres
0689080363 0689080363
OFROJ PUNE Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit njofton per pozicion vakant perkthyes te gjuheve te meposhtme: 1. Gjermanisht 2. ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Durres
0689080363 0689080363
UnitCenter shpk kerkon Konsulente Telefonike per z UnitCenter shpk kompani e konsoliduar prej vitesh ne fushen e Telemarketing-ut, me zyra ne qytetet kyce te Shqiperise, Tirane, Fi...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Fier
Njoftim nga Agjensi-Kompani
60,000 Lek
0692380085 0674315851
Tirane LIFE sh.p.k. ofron vend pune Redaktore PERSHKRIM POZICIONI Emërtimi i pozicionit: Redaksi (pergjegjese redaksionale per portale web) Departmenti: Perkthim /Redaktim/Pu...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: SHQIPËRI
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0696053528
OFROJ PUNE Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Inxhinier Mekanik / Ndertimi Kriteret e kerk...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-12-2017
Rajoni: ne Durres
0689080363 0689080363

U gjenden: 602  |  Klasifikimi:

 
Banerat