e SHtunë, 23 Qershor 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube

U gjenden: 23  |  Klasifikimi:

KURSE TË GJUHËS GJERMANE! Qendra e Kurseve Prestige Center njofton se kanë filluar regjistrimet për Kursin e Gjuhës Gjermane, niveli A1.1 në një ambient komod me staf akademik të s...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Tirane
10,000 Lek
0672055222
OFROJ KURSE ANGLISHT cmimi eshte shume i arsyeshem 8 here ne muaj per te gjithe moshat per arsimin 9-vjecar per me shume informacion ish rajoni i policise perballe ..lagja 5 rrug...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Durres
Njoftim nga Individ
20 Lek
0696336886
Kurse Anglisht Elbasan "English World" Center, Elbasan, kerkon te punesoje nje mesuese part -time per gjuhen Angleze. Personat e interesuar te derrgojne nje CV ne adresen zyrtare ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Elbasan
Njoftim nga Individ
Ofrojme Ne Britanika kurse gjuhesh te huaja per gjuhet: - anglisht - frengjisht - gjermanisht - spanjisht - shqip per te huajt Ne garantojme mesimdhenie efektive dhe eksper...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Tirane
0035542252065
OFROJ KURSE ANGLISHT per femije ne gjuhen Angleze dhe Italiane per te gjitha nivelet , cmimi 2,000 Lek, email: cakallieva@yahoo.com, 07:00 - 23:00...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: SHQIPËRI
Njoftim nga Individ
2,000 Lek
0695129936
Ofroj kurse private te gjuhes angleze! Jam nje mesuese me eksperience me femijet dhe ofroj kurse private anglisht me metodat me bashkohore per femijet nga klasa e 3 e me larte. Kur...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
3,000 Lek
0695683787
Ofroj kurse private gjuha italiane! Per te rritur dhe femij.Perfunduar studimet ne gjuhen italiane dhe praktikuar mesimdhenien,cmimi 2000 lektel 0695710534...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
2,000 Lek
0695710534
Ofroj kurse '' GJERMANISHT ''Nisin rregjistrimet ne kurset per gjermanisht - Intensiteti : 3 here ne jave 1.5 ore - Kursi eshte i pershtatshem per te gjitha moshat - Ofrohen per...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Durres
Njoftim nga Individ
0674757350
Ulje Cmimesh per te gjitha nivelet!!!! .. Student Language Center ben nje oferte fantastike me ofertat dhe uljet qe mund t'i gjeni vetem tek Qendra jone. Ju ofrojme kurse te gjuhev...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Tirane
8,000 Lek
042368338 0693757292
KURSE TË GJUHËS ANGLEZE Qendra e Kurseve EnglishPlus+ ne Durrës ofron Kurse Përgatitore për Provimin e Mbrojtjes së Gjuhës Angleze TOEFL, TOEIC, SAT, IELTS, si dhe Kurse përgatitor...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Durres
Njoftim nga Agjensi-Kompani
10,000 Lek
0692394319
Ofroj Kurse dhe përkthime në gjuhë frënge I rritur në Francë, dhe i sapo diplomuar, ofroj kurse në gjuhë frënge. Gjithashtu, ofroj dhe përkthime nga shqipja në frengjisht dhe anas...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: SHQIPËRI
Njoftim nga Individ
500 Lek
0693297035
Ulje per kurset individuale Kurset individuale nga 15 Qershori deri ne 15 Shtator 1 person – 800 leke/ seance Nese rregjistroheni per: 30 seanca vetem 20 000 leke ( 666 leke/ se...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Tirane
0695433166
Ofrojme kurse te gjuhes gjermane me metoden Schritte Plus per te gjitha nivelet ,kurset i zhvillojme ne menyre individuale,adresa Unaza eRe prane Astirit,cmimi 500/leke ora nr cel ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
500 Lek
0695154894
Durres, ofrojme Kurse Anglisht TOEFL + TOEIC + IEL Ofrojmë kurse anglisht. DURRES! Ofrojmë kurse profesionale të gjuhës angleze. Ju ofrojmë përgatitje për: TOEF...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Durres
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0695676246 0695676246
GJUHE TE HUAJA!UNIVERSE CENTER JU MESON TE FLISNI DHE TE KUPTONI GJUHEN ME SHPJEJT SE KUDO TJETER. Anglisht, Italisht, Spanisht, Frengjisht, Gjermanisht, Portugalisht, Gerqisht N...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
3,500 Lek
0682447874 2364899
MËSONI GJERMANISHT !!NJOFTIM Qendra e specializuar ne gjuhe gjermane ofron kurse gjermanisht per femije, adoleshente dhe te rritur ne te gjitha nivelet dhe per te gjitha kerkesat....
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Durres
Njoftim nga Individ
0674757350
Ofroj kurse te gjuhes italiane per femije e te rritur. Nje here ne jave 1200 leke. Dy here ne jave 1500 leke., tel 0695882736, 09:00 - 13:00...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Vlorë
Njoftim nga Individ
0695882736
Kurse Private! Ofroj kurse private te gjuhes gjermane. Nga niveli A1- B2 Cmimi: 500 lek/ora email : xxheni@outlook.de (Tirane), cmimi 500 Lek, email: xxheni@outlook.de, 07:00 ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
500 Lek
Ofroj kurse private per ciklin parashkollor ne gjuhen angleze. Per te gjith ata femije qe duan te mesojne anglisht dhe te marin rezultate me te mira ne shkoll. Ju mirepresim, t...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0699788640
KURS I GJUHËS GJERMANE NIVELI FILLESTAR Qendra e Kurseve Prestige Center njofton se kanë filluar regjistrimet për Kursin e Gjuhës Gjermane, niveli A1.1 në një ambient komod me staf...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-06-2018
Rajoni: ne Tirane
10,000 Lek
0672055222

U gjenden: 23  |  Klasifikimi:

 
Banerat