e Martë, 23 Tetor 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube

U gjenden: 120  |  Klasifikimi:

Të dashur PRINDËR! Ne ofrojmë kurse matematike për fëmijët Tuaj gjatë periudhës së verës!  Rritja cilësore e rezultateve është përgjegjësia dhe detyrimi ynë;  Tek ne do t...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 01-03-2016
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0697773832
PUNIM DIPLOME! “ALBANIA MATHS CENTER” Ofron punim për temë diplome (sezonin e vjeshtës) - niveli Bachellor, Master Profesional dhe Shkencor (Shkenca Natyrore & Shkenca Sociale...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 05-02-2016
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0697773832
“ALBANIA MATHS CENTER” Ofron kurse matematike për studentët, maturantët dhe nxënësit gjatë periudhës së verës;  për studentët – kurse intensive për provimet e sezonit të vjesht...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 05-02-2016
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0697773832
Ofroj kurse ne Graphic Design : AdobePhotoshop /Adobe Ilustrator Indesign / Corel Draw Graphics Suite Fotografi Artistike , cmimi 300 Lek, tel 0665438935, 07:00 - 23:00...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 05-02-2016
Rajoni: SHQIPËRI
Njoftim nga Individ
300 Lek
0665438935
Për Ju maturantë që dëshironi të përgatiteni për rezultate të larta në lëndën e matematikës. Për Ju maturantë që dëshironi të përgatiteni për provimet e maturës. Për Ju student q...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 22-01-2016
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0697773832
OFROHEN KURSE MATEMATIKE PËR CIKLIN 9 VJEÇAR DHE TË MESËM, TË INTERESUARIT TË TELEFONOJNË NË Nr. 0697773832,cmimi i diskutueshem, tel 0697773832...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 22-01-2016
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0697773832
Kurse matematike për studentët!“ALBANIA MATHS CENTER” Ofron kurse matematike për studentët, maturantët dhe nxënësit;  për studentët – kurse intensive për provimet e sezonit ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-01-2016
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
+355697773832
Ofroj kurse matematike! “ALBANIA MATHS CENTER” Ofron kurse matematike për studentët, maturantët dhe nxënësit;  për studentët – kurse intensive për provimet e sezonit të verë...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 16-01-2016
Njoftim nga Individ
697773832
Ofroj kurse private për nxënësit nga klasa e 1 deri ne klasen 6 që kanë vështirësi, apo që duan të avancojnë në këto fusha MATEMATIKE , GJUHE SHQIPE , BIOLOGJI , ANGLISHT, GJERMA...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 04-01-2016
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
500 Lek
2015 Ofroj – KURSE MATEMATIKE! “Mathematics & English World Center” Ofron kurse matematike për të gjitha nivelet. Kursi zhvillohet individualisht ose në grup, sipas kërkesës T...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 15-12-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
697773832
Ofroj kurse Gjermanisht Pershendetje. Kerkoj te jap mesim ne Gjermanisht. Ne nivele te ndryshme. Kam koh te lire pas ores 18.00 si dhe ne fundjave,pra te shtune e te diele. Aktuali...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 17-11-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0682887866
Kurse profesionale FALAS për punëkërkuesit e papunë DRFPP1, në bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, OFRON: Kurse profesionale FALAS për punëkërkuesit e papunë...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 07-10-2015
Rajoni: ne Tirane
0035542228427 0696031119
OFROJ KURSE PER PIANO Dipllomuar në piano në konservatorin e Parmës në Itali, ofroj kurse për piano dhe solfezh për të gjitha moshat. PAKETA MUJORE 4 orë në muaj – 3.500 lek ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 07-10-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0699784953
Mesuese /Kujdestare Anglisht!! Ne qofte se femija juaj deshiron ndihme mbasshkollore une mund tiu ndihmoj. Kam jetuar dhe punuar me femije prej 10 vjetesh ne Amerike e Veriut dhe m...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 15-09-2015
Rajoni: SHQIPËRI
Njoftim nga Individ
8,000 Lek
0699330459
Mesuese Anglishte!! Deshiroj te ndihmoj femije mosha 5-20 vjec si dhe te rritur ne gjuhen angleze. Mund ti asistoj ne gramatike, shqiptim dhe komunikim te qarte ne anglisht si dhe ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-08-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
1,000 Lek
0699330459
Ofroj TIRANË – KURSE MATEMATIKE! Të dashur nxënës, maturantë dhe studentë! “Mathematics & English World Center” Ofron kurse matematike për të gjitha nivelet. Rruga Teodor...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0697773832
Personal trainer Profesionalizem dhe motivin per te arritur qellimin e deshiruar te formes fizike . Nxitoni te kontaktoni : ermalis089@gmail.com Vendet jane te limituara., ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
300 €
0694008012
Ofrojme kurse per studenet e UPT dhe UT Qendra e kurseve Zenith ofron kurse për studentët e Universitetit të Tiranës, Universitetit Politeknik si dhe përgatitje për maturën shtetër...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
1,500 Lek
Ofroj kurse private në lëndën e matematikës për nxënësit e gjimnazit që kanë vështirësi, apo që duan të avancojnë në këto fusha, dhe të kenë sukses dhe kurse private në lëndët mate...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
500 Lek
0697499330
OFROJ KURSE PER PIANO DHE SOLFEZH.TE INTERESUARIT TE TELEFONOJNE NE 0694864295, tel 0694864295, email: ananauni@gmail.com, 07:00 - 23:00...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0694864295

U gjenden: 120  |  Klasifikimi:

 
Banerat