e Ente, 26 Nëntor 2015
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube

U gjenden: 75  |  Klasifikimi:

Të dashur PRINDËR! Ne ofrojmë kurse matematike për fëmijët Tuaj gjatë periudhës së verës!  Rritja cilësore e rezultateve është përgjegjësia dhe detyrimi ynë;  Tek ne do t...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-11-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0697773832
WINDOWS SERVER 2008 R2 ADMINISTRATION Në cfarë do të aftësoheni: Bazat e administrimit të Windows Server (Active Directory, File Server). Kohëzgjatja: 2 muaj (3 seanca nga 75...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-11-2015
Rajoni: ne Tirane
40,000 Lek
0698969889
Ofroj kurse ne Graphic Design : AdobePhotoshop /Adobe Ilustrator Indesign / Corel Draw Graphics Suite Fotografi Artistike , cmimi 300 Lek, tel 0665438935, 07:00 - 23:00...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-11-2015
Rajoni: SHQIPËRI
Njoftim nga Individ
300 Lek
0665438935
KURSE MATEMATIKE, (GJATË VERËS) KURSE MATEMATIKE, (GJATË VERËS) PËR CIKLIN 9 VJEÇAR DHE TË MESËM, TË INTERESUARIT TË TELEFONOJNË Nr. 0697773832; e-mail: albaniamathscenter@...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 26-11-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0697773832
Ofroj kurse Gjermanisht Pershendetje. Kerkoj te jap mesim ne Gjermanisht. Ne nivele te ndryshme. Kam koh te lire pas ores 18.00 si dhe ne fundjave,pra te shtune e te diele. Aktuali...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 17-11-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0682887866
Kurse profesionale FALAS për punëkërkuesit e papunë DRFPP1, në bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, OFRON: Kurse profesionale FALAS për punëkërkuesit e papunë...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 07-10-2015
Rajoni: ne Tirane
0035542228427 0696031119
OFROJ KURSE PER PIANO Dipllomuar në piano në konservatorin e Parmës në Itali, ofroj kurse për piano dhe solfezh për të gjitha moshat. PAKETA MUJORE 4 orë në muaj – 3.500 lek ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 07-10-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0699784953
Mesuese /Kujdestare Anglisht!! Ne qofte se femija juaj deshiron ndihme mbasshkollore une mund tiu ndihmoj. Kam jetuar dhe punuar me femije prej 10 vjetesh ne Amerike e Veriut dhe m...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 15-09-2015
Rajoni: SHQIPËRI
Njoftim nga Individ
8,000 Lek
0699330459
Mesuese Anglishte!! Deshiroj te ndihmoj femije mosha 5-20 vjec si dhe te rritur ne gjuhen angleze. Mund ti asistoj ne gramatike, shqiptim dhe komunikim te qarte ne anglisht si dhe ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 13-08-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
1,000 Lek
0699330459
Ofrojme kurse per studenet e UPT dhe UT Qendra e kurseve Zenith ofron kurse për studentët e Universitetit të Tiranës, Universitetit Politeknik si dhe përgatitje për maturën shtetër...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
1,500 Lek
Ofroj TIRANË – KURSE MATEMATIKE! Të dashur nxënës, maturantë dhe studentë! “Mathematics & English World Center” Ofron kurse matematike për të gjitha nivelet. Rruga Teodor...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0697773832
Personal trainer Profesionalizem dhe motivin per te arritur qellimin e deshiruar te formes fizike . Nxitoni te kontaktoni : ermalis089@gmail.com Vendet jane te limituara., ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
300 €
0694008012
Ofroj kurse private në lëndën e matematikës për nxënësit e gjimnazit që kanë vështirësi, apo që duan të avancojnë në këto fusha, dhe të kenë sukses dhe kurse private në lëndët mate...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
500 Lek
0697499330
Universiteti Gjon Buzuku Vazhdojne Rregjistrimet me OFERTA 30-50% !www.unigjb.com mail info@unigjb.com, tel 0035522250889 , 00355694675471...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: SHQIPËRI
Njoftim nga Individ
0035522250889 00355694675471
Ofrojme tema diplome te gatshme te fushes ekonomike finance banka dhe kontabilitet cmim i arsyeshem, cmimi 5,000 Lek, email: diplomaeko@gmail.com...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
5,000 Lek
Zoteroj disa bursa te Universitetit Vitrina http://www.vitrina.edu.al/ Bursa mbulon 3 vite akademike , sistemi full time dhe part time, per te gjitha fakultet http://www.vitrina.ed...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
300 €
0693659751
Ofroj kurse MATEMATIKE per nxenesit e 9-vjecares dhe te gjimnazit. Pregatitje per maturantet. Me cmim te arsyeshem., email: elisa2912@live.com...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0693706979
Kurse Kontabiliteti, Finance-5, Biznesi Vogel, Menaxhimi Burimeve Njerezore, Administrimi i Vlerave Materiale dhe Monetare, Sistemi Fiskal dhe konsulenca te tjera per Ju. Ejani te...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0682393225
OFROJME KURSE PROFESIONALE MASAZH TERAPIST 3 MUJORE! Studentet pajisen me Certifikate Europiane. *Masazhe te ndryshme. *Teknikat Manuale Terapeutike. *Perdorimi i aparaturave...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Agjensi-Kompani
1,000 €
0676012069 0693329286
OFROJ KURSE PER PIANO DHE SOLFEZH.TE INTERESUARIT TE TELEFONOJNE NE 0694864295, tel 0694864295, email: ananauni@gmail.com, 07:00 - 23:00...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-07-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0694864295

U gjenden: 75  |  Klasifikimi: