e Martë, 23 Tetor 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
Kurs Regjistrohuni në kurs dhe mësoni të programoni në C++. Vetëm Praktikë. Tirana Center of Technology planifikon te nisi kursin javen e pare te Nentorit Trajnimi zgjat 9 javë (2 herë në javë nga 2.5 orë), cmimi 30.000 L. Përgatituni për shkollë apo për punë, C++ është baza. Ju mirepresim., tel 0698969889
   Rajoni: ne Tirane
   0698969889  
   Njoftimi i Fundit: 23-10-2018
   Numri i Vizitorëve: 142
   Banerat


   FOTOGRAFI

   BUSINESS INFORMATION
   Tirana Center of Technology

   Tirana Center of Technology
   069.89.69.889
   E-mail: info@tct.al
   Website: www.tct.al

   Te Gjitha Njoftimet: 39 (View All Ads »)