e Mërkurë, 26 Shtator 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
Ofrohen trajnime profesionale ~ vetem praktike Ne Tirana Center of Technology ofrojme kurset profesionale: ~ Diagnostikim/Riparim PC/Specialist IT ~ SPSS - Statistics Essentials ~ Excel Bankar ~ Linux Server Administration ~ Windows Server Administration Secili prej trajnimeve zgjat 6 jave. Kurset zhvillohen pasditeve, 2 seanca ne jave nga 2 ore e 30 min secila (total 30 ore). Keto trajnime kushtojne secili nga 20.000 leke te reja. Na vizitoni ne qendren tone TCT ose na kontaktoni ne e-mail ose numer telefoni. Ju mirepresim! Tirana Center of Technology Rr. Durrësit (përballë gjimnazit Q. Stafa / sipër Bankës BKT) Tiranë web: www.tct.al email: info@tct.al , tel 0698969889, email: info@tct.al, 17:00 - 21:00
   Rajoni: ne Tirane
   0698969889  
   Njoftimi i Fundit: 26-09-2018
   Numri i Vizitorëve: 199
   Banerat


   FOTOGRAFI

   BUSINESS INFORMATION
   Tirana Center of Technology

   Tirana Center of Technology
   069.89.69.889
   E-mail: info@tct.al
   Website: www.tct.al

   Te Gjitha Njoftimet: 39 (View All Ads »)