e Mërkurë, 26 Shtator 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
Kurse ne lenden e Matematikes!! Keni Veshtiresi ne zgjidhjen e ushtrimeve te Matematikes? Mendoni se mesuesi juaj nuk eshte ne lartesine e duhur per te shpjeguar Matematike? Mendoni se vleni me teper sesa te kufizoheni me oren e mesimit ne klase? Ne ju vime ne ndihme me perkushtimin,durimin dhe cilesine e duhur. E veshtira eshte vetem nje e thjeshte e pafamiljarizuar. 500 Lek, tel 0692760641, 07:00 - 24:00
   Rajoni: ne Tirane
   500 Lek
   Njoftim nga Individ
   0692760641  
   Njoftimi i Fundit: 26-09-2018
   Numri i Vizitorëve: 302
   Banerat


   FOTOGRAFI