e Martë, 23 Tetor 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
Programim - Tirana Center of Technology JAVA është një nga gjuhët më të kërkuara në tregun e punës. Aplikacione të mëdha shkruhen në JAVA për arsye të skalabilitetit dhe menaxhimit të gjuhës. JAVA është një gjuhë abstrakte dhe Object Oriented Programming (OOP), e ndërtuar me klasa dhe shumë librari dhe funksione të gatshme. Për më tepët, të gjitha Android APPS shkruhen në gjuhën e programimit JAVA. Në TCT JAVA është programim i nivelit të dytë.
   Rajoni: ne Tirane
   30,000 Lek
   0698969889  
   Njoftimi i Fundit: 23-10-2018
   Numri i Vizitorëve: 257
   Banerat


   FOTOGRAFI

   BUSINESS INFORMATION
   Tirana Center of Technology

   Tirana Center of Technology
   069.89.69.889
   E-mail: info@tct.al
   Website: www.tct.al

   Te Gjitha Njoftimet: 39 (View All Ads »)