e Mërkurë, 26 Shtator 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
Kursi: Fillon se shpejti.Ky kurs shërben për të gjithë ata individë, të cilët kërkojnë të fillojnë një karrierë në rrjetet kompjuterike.Kursi hedh bazat për të zhvilluar njohuri dhe ekspertizë teknike për të marrë përgjegjësi të veçantë brenda një ekipi të rrjetit, si edhe ndjek objektivat e certifikatës CCNA të Cisco per sa i perket pjeses se switch-eve.Mesohen ne praktike krijimi i vlan-eve dhe nderlidhja e tyre., cmimi 20,000 Lek, tel 0698969889, 17:00 - 20:00
   Rajoni: ne Tirane
   20,000 Lek
   0698969889  
   Njoftimi i Fundit: 16-04-2018
   Numri i Vizitorëve: 296
   Banerat


   FOTOGRAFI

   BUSINESS INFORMATION
   Tirana Center of Technology

   Tirana Center of Technology
   069.89.69.889
   E-mail: info@tct.al
   Website: www.tct.al

   Te Gjitha Njoftimet: 39 (View All Ads »)