e Mërkurë, 18 Tetor 2017
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube

U gjenden: 117  |  Klasifikimi:

Kurs "Programim ne C++" Regjistrohuni në kurs dhe mësoni të programoni në C++. Vetëm Praktikë. Trajnimi zgjat 9 javë (2 herë në javë nga 2.5 orë), cmimi 30.000 L. Përgatituni ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
0698969889
Kurse programimi/ Anglisht /IELTS Ofrojme praktike programimi per Studente te Informatikes .Programim per femije etj . Kurse pergatitore per provimin e IELTS etc., cmimi i diskut...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0694603342
Ofrohen trajnime profesionale ~ vetem praktike Ne Tirana Center of Technology ofrojme kurset profesionale: ~ Diagnostikim/Riparim PC/Specialist IT ~ SPSS - Statistics Essential...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
0698969889
Kurse Matematike! Qendra e kurseve “Albanian Maths Center” ofron kurse matematike për të gjithë nxënësit, maturantët dhe studentët që synojnë një rezultat të lartë në matematikë. ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0697773832
Trajnim profesional Vazhdojne regjistrimet per kursin e Rrjeteve Kompjuterike, bazuar mbi objektivat e ICND1. Trajnohu ne TCT per tu pergatitur per te marre certifikaten Cisco CC...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
30,000 Lek
0698969889
Trajnim profesional " Rrjete Kompjuterike ICND1" Vazhdojne regjistrimet per trajnimin INTENSIV veror "Rrjete kompjuterike" bazuar mbi objektivat e ICND1. Trajnohu ne TCT per tu pe...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
30,000 Lek
0698969889
Ofrohet trajnim JAVA ~ vetem praktike Shume shpejt ne TCT rifillon trajnimi JAVA JAVA është një nga gjuhët më të kërkuara në tregun e punës. Aplikacione të mëdha shkruhen në JAVA ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
30,000 Lek
0698969889
Windows Server Administration!! Ky kurs zgjat 6 jave,zhvillohet 2 here ne jave(2 seanca nga 2 ore e gjysme),pasditeve (18:00-20:30) Kursi fokusohet në tre aspekte kryesore - komu...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
20,000 Lek
0698969889
Tirana Center of Technology.Simplifying IT Qendra specializimi e kurseve IT - "Tirana Center of Technology (TCT)" me selinë e saj në rrugën e Durrësit #53 (përballë Gjimnazit Qemal...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
0698969889
Trajnim " Diagnostikim PC/Specialist IT" Rifillon trajnimi INTENSIV veror i "Diagnostikim PC/Specialist IT" ne Tirana Center of Technology. Trajnimi zgjat 4 fundjava, 30 ore. Fto...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
20,000 Lek
0698969889
Trajnime Profesionale IT ne TCT Kurset e verës në TCT: 1. Diagnostikim/Riparim PC 2. Rrjete kompjuterike ICND1 3. LINUX Server Administrator 4. Programim C++ 5. Programim J...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
0698969889
Trajnim profesional "Teknik IT" & " Rrjete Kompjut TCT fton te gjithe te interesuarit te behen pjese e trajnimeve : - Diagnostikim PC/ Specialist IT - Bazat e Rrjetit (Cisco Swit...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: SHQIPËRI
0698969889
Trajnim profesional " Rrjete Kompjuterike ICND1" TCT fton te gjithe te interesuarit, te behen pjese e trajnimit INTENSIV Veror i cili ju pergatit per certifikatën Cisco CCENT , ba...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
30,000 Lek
0698969889
Kurse profesionale.Bazat e Rrjetit Fillon se shpejti.Ky kurs shërben për të gjithë ata individë, të cilët kërkojnë të fillojnë një karrierë në rrjetet kompjuterike.Kursi hedh bazat...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
20,000 Lek
0698969889
Kurse ne lenden e Matematikes!! Keni Veshtiresi ne zgjidhjen e ushtrimeve te Matematikes? Mendoni se mesuesi juaj nuk eshte ne lartesine e duhur per te shpjeguar Matematike? M...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
500 Lek
0692760641
Trajnim profesional "Bazat e rrjetit - Switching" Vazhdojne regjistrimet per trajnimin "Bazat e rrjetit - Switching". Kesaj here vetem fundjave, te shtune dhe te diele, paradite...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
20,000 Lek
0698969889
Kurs Graphic Design Kurse për Graphic Design, me pedagog me eksperiencë 8 vjeçare brenda dhe jashtë Shqipërisë në fushën e grafikës dhe të reklamave. Programet që përdoren janë gje...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
15,000 Lek
0672055222
Programim - Tirana Center of Technology JAVA është një nga gjuhët më të kërkuara në tregun e punës. Aplikacione të mëdha shkruhen në JAVA për arsye të skalabilitetit dhe menaxhimi...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
30,000 Lek
0698969889
Kursi: Fillon se shpejti.Ky kurs shërben për të gjithë ata individë, të cilët kërkojnë të fillojnë një karrierë në rrjetet kompjuterike.Kursi hedh bazat për të zhvilluar njohuri dh...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: ne Tirane
20,000 Lek
0698969889
Trajnime IT "Linux Server Admin" & "Windows Server Tirana Center of Technology rifillon trajnimet "Linux Server Administrator" & "Windows Server Administration". Secili trajnim zg...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-10-2017
Rajoni: SHQIPËRI
20,000 Lek
0698969889

U gjenden: 117  |  Klasifikimi:

 
Banerat