e Mërkurë, 26 Shtator 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube

U gjenden: 3  |  Klasifikimi:

Ofroj perkthime ne gjuhët: Italisht, Anglisht, Spanjisht. Çmimi 500 lek per faqe. Te interesuarit te kontaktojne ne email: marsidabilali@yahoo.com , cmimi 500 Lek, email: mars...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 24-09-2018
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
500 Lek
PERKTHIME frengjisht italisht anglisht Ofrojme perkthime te ndryshme, 500 – 1000 leke te reja per faqe, nga gjuhet e meposhtme ne shqip dhe anasjelltas: Anglisht Frengjisht ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 24-09-2018
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
500 Lek
OFROJME PERKTHIME! PRKTHIMET QE KRYHEN NGA AGJENSIA TONE JANE: Perkthime: 1. Greqisht 2. Italisht 3. Anglisht 4. Spanjisht 5. Frengjisht, tel 0695144436, 0682373200...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 24-09-2018
Rajoni: ne Tirane
0695144436 0682373200

U gjenden: 3  |  Klasifikimi:

 
Banerat