e Martë, 23 Tetor 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
Zhbllokoj iPhone Zhbllokim i perhershem qe lejon te besh update dhe restore sa here te jete e nevojshme apo sa here qe lançohet nje sistem i ri. At&t USA- 20 euro TMobile Germany - 40Euro Telstra Australia - 30 Euro Vodafone Australia - 40 Euro Optus Australia - 30 Euro Virgin Australia - 30 Euro Sprint USA - 145 Euro Movistar Spain - 40 Euro Vodafone UK - 85 Euro O2 UK - 80 Euro Orange UK - 85 Euro O2 Ireland - 75 Euro Bouygues France - 45 Euro Telia Norway - 80 Euro Kpn Netherlands - 70 Euro Netcom Norway - 40 Euro T-Mobile Netherlands - 80 Euro Vodafone Netherlands -85 Euro Telenor Denmark- 75 Euro Telia Denmark - 65 Euro 3 Denmark- 40 Euro Mobisstar Belgium - 60 Euro Sunrise Switzerland - 80 Euro Telus Canada - 85 Euro Vodafone Czech Republic - 75 Euro Dergoni sms per cdo rrjet tjeter apo per te kontaktuar ne lidhje me informacion te metejshem ne lidhje me rrjetet e mesiperme, cmimi 20 €, tel 0695695964, 09:00 - 21:00
   Rajoni: ne Tirane
   20 €
   Njoftim nga Individ
   0695695964  
   Njoftimi i Fundit: 08-10-2012
   Numri i Vizitorëve: 2044
   Banerat


   FOTOGRAFI