e Hënë, 21 Prill 2014
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube

U gjenden: 152  |  Klasifikimi:

Projekt nga Pespa Group ne Kosove Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 15 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje gam...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 21-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
X-Factor - Skenografia nga Pespa Group Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 20 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nj...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 21-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
Produkte nga Pespa Group Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 15 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjer...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 21-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
Dollap nga Pespa & Albania Alumin Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 15 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje gam...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 21-04-2014
Rajoni: ne Durres
170 €
00355686054142
Projekt nga Distributor i Pespa Group ne Elbasan Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 23 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duk...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 21-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
Projekt nga Pespa Group Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 20 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 19-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
Projekt nga Pespa Group Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 20 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 19-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
X-Factor - Skenografia nga Pespa Group Produkt i kompozuar nga Pespa Group me strukture alumini te galvanizuar ne forma kubi! X-Factor Albania 2014 \ Kengetare: Besa Kokedhima ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
Ofrojme punime cilesore ne ndertime dhe suvatime shtepiash me mbi 10 vjet eksperience!!Sherbimet qe ofrojme.... Suvatime shtepiash,dyqane,shtime oborresh,Varande,Banjo etc... Keto ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-04-2014
Rajoni: ne Elbasan
Njoftim nga Individ
0682744628
Projekt nga Pespa Group Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 20 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
Projekt nga Pespa Group Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 20 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
X-Factor - Skenografia nga Pespa Group Projekt i kompozuar nga:strukture alumini te galvanizuar!! Pespa Group per X-Factor Albania 2014 Kengetar: Alban Skenderaj Per informac...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 17-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
Kafazi i Tunes - Produkte Skenografike per X-Facto Produkte Skenografike per X-Factor Shqiperi 2014, i perbere nga strukture alumini ne modulin e nje kafazi. Data 02.02.2014 htt...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 17-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
Kangjell Dalia+Tulipan Balustrade Dalia+Tulipan / Project in Italy by Pespa Group Projekti eshte i perbere nga: kangjella strukture alumini e galvanizuar + xham. Emertimet e ka...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 16-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
Kangjell Alumini The project is composed by: balustrade in galvanized aluminium structure + glass. The Balustrade Name is : System 850 Dalia with sliding system (accessories Pega ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 15-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
Disenjim i Ri nga Pespa Group New Design 2014 ! For more information , click at: www.pespagroup.com, tel 00355686054142, 07:00 - 17:00...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 14-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
Eco-friendly product by Pespa Group Eco - Friendly Products by Pespa Group!! www.pespagroup.com, tel 00355686054142, 07:00 - 17:00...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 10-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
Projekti Zyra e Punes, Durres Projekti eshte i perbere nga: - Mure me panel 40mm (Strukture alumini omega & panel me gips+polisterol+gips) - Ndarje zyrash me kangjell Iris (sist...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 09-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142
Ofroj mbyllje tenderash te ndryshem si ato publike edhe ato private. kam eksperience disavjecare ne kete fushe si dhe ne hartimin e dokumentave te nevojshem per procedurat e proku...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 08-04-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
Kangjella Alumini Produkt ; Kangjell sistem 850 me lame 50 x5, sistem horizontal me shlica , me shufra katrore 16 x 16. Kodi: MARGARITA D 48 IV /950 Ngjyra : Inox, e galvanizuar ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 02-04-2014
Rajoni: ne Durres
00355686054142

U gjenden: 152  |  Klasifikimi: