e SHtunë, 4 Korrik 2015
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Auto
Tipi i Njoftimit
Marka
Modeli
Zgjidh Markën...
Kubik
nga: deri:
Viti i Qarkullimit
nga: deri:
Air Condition 
Sistemi Dëgjues 
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube

U gjenden: 1532  |  Klasifikimi:

Shitet, MERCEDES-BENZ E 250 TD elegance limuzinë, 2500 cc, 210000 klm., viti i qarkullimit 1998, ngjyrë gri, metalike, në gjëndje të mirë motorike dhe xhenerike, naftë, radio-cd-m...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 03-12-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
2,900 €
0693258248
Shitet, FORD MAVERICK 4x4 soft top, 2000 cc, 230000 klm., viti i qarkullimit 6/2002, ngjyrë gri, metalike, e pa trakarur, me gas, radio-cd-mp3, sedilje sedilje, service xhenerik+l...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 01-12-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
5,300 €
0674294965
Shitet, PEUGEOT 207, 1360 cc, 54 hp, 75400 klm., në gjëndje të mirë motorike dhe xhenerike, benzinë, radio-cd-mp3, sedilje sedilje, service xhenerik+liber service, a/c, airbags sh...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 01-12-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
8,000 €
0694033377
Shitet, PEUGEOT 207, 1400cc,105252 klm., ngjyrë gri e errët, në gjëndje të mirë motorike dhe xhenerike, naftë, radio-cd-mp3, sedilje sedilje, service xhenerik+liber service, kondi...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 01-12-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
8,500 €
0694033377
Shitet, MITSUBISHI L200 4x4 hard top, 2600 cc, 103 hp, 95,123 klm., ngjyrë e kuqe, fenerë mjegull, në gjëndje shumë të mirë, naftë, radio-cd-mp3, service xhenerik+liber service, ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-11-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
9,000 €
0694033377
Shitet, RENAULT MEGANE, 1600 cc, 83 hp, 144,977 klm., ngjyrë e bardhë, në gjëndje shumë të mirë, benzinë, radio-cd-mp3, sedilje sedilje, service xhenerik+liber service, kondicion...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 23-11-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
3,900 €
0694033377
Shitet, MINI COOPER, 1.4 cc, 170152 klm., në gjëndje shumë të mirë, naftë, radio-cd-mp3, sedilje prej lëkure, service xhenerik+liber service, kondicioner, airbags shoferi-pasagjer...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 21-11-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
6,000 €
0694033377
Shitet, BMW X5, 3000 cc,268700 klm., ngjyrë e zezë, fenerë mjegull - LED, në gjëndje shumë të mirë, naftë, radio-cd-mp3, sedilje prej lëkure dhe me sistem ngrohje, service xheneri...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 21-11-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
9,000 €
0694033377
Shitet, SKODA OCTAVIA, 2000 cc, 222341 klm., ngjyrë e zezë, në gjëndje të mirë motorike dhe xhenerike, naftë, radio-cd-mp3, service xhenerik+liber service, kondicioner, airbags sh...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 21-11-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
7,500 €
0694033377
Shitet, BMW 330d, 3.0 cc, 250000 klm., viti i qarkullimit 2003, ngjyrë gri, metalike, fenerë Xenon, në gjëndje shumë të mirë, naftë, radio-cd, kondicioner, pasqyra elektrike, park...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 20-11-2014
Rajoni: ne Durres
Njoftim nga Individ
4,000 €
0699480843 0693277067
Shitet, VW GOLF Plus, 2000 cc, 103 hp, 189541 klm., ngjyrë blu e errët, në gjëndje të mirë motorike dhe xhenerike, naftë, radio-cd-mp3, service xhenerik+liber service, a/c, pasqyr...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 19-11-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
0694033377
Shitet, PEUGEOT 308 coupe/sport, 1598 cc, 118500 klm., ngjyrë gri, fenerë mjegull, në gjëndje të mirë motorike dhe xhenerike, benzinë, radio-cd-mp3, a/c, pasqyra elektrike, celësa...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 19-11-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
7,900 €
0694033377
Shitet, PEUGEOT 206 cc, 1600 cc, 66 hp, 189700 klm., ngjyrë gri, fenerë mjegull, në gjëndje shumë të mirë, benzinë, radio-cd, sedilje sedilje, a/c, airbags shoferi-pasagjeri, celë...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 19-11-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
1,900 €
0694033377
Shitet, PEUGEOT 206 cc, 1600 cc, 189700 klm., ngjyrë gri, fenerë mjegull, në gjëndje shumë të mirë, benzinë, radio-cd, sedilje sedilje, a/c, airbags shoferi-pasagjeri, celësa elek...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 19-11-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
1,900 €
0694033377
Shitet, MERCEDES-BENZ 270 limuzinë, 141000 klm., viti i qarkullimit 2002, ngjyrë e zezë, metalike, fenerë Xenon, në gjëndje shumë të mirë, naftë, radio-cd-mp3, sedilje prej lëkure...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 18-11-2014
Rajoni: ne Lushnjë
8,900 €
+355694408938
Shitet, MERCEDES-BENZ C 220 Cdi Avangarde station wagon, 2200 cc, 150 hp, 222000 klm., viti i qarkullimit 1/2002, ngjyrë blu e errët, metalike, fenerë mjegull - LED, në gjëndje sh...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 16-11-2014
Rajoni: ne Durres
Njoftim nga Individ
4,300 €
0696676423
Shitet, RENAULT MEGANE cabrio, 1400 cc, 185200 klm., ngjyrë blu e errët, fenerë mjegull, në gjëndje shumë të mirë, benzinë, radio-cd, sedilje sedilje, service xhenerik+liber servi...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 15-11-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
1,900 €
0694033377
Shitet, MERCEDES-BENZ C 220 station wagon, 2200 cc, 245871 klm., viti i qarkullimit 12/2000, ngjyrë gri, fenerë Xenon, në gjëndje të mirë motorike dhe xhenerike, naftë, radio-cd,...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 15-11-2014
Rajoni: ne Shkodër
Njoftim nga Individ
3,000 €
+355666560335 +355674734054
Shitet, OPEL,viti i qarkullimit 1/2001, ngjyrë gri, në gjëndje shumë të mirë, benzinë, xhama elektrike, manuale, cmimi 2,500 €, tel 0697336579...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 15-11-2014
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
2,500 €
0697336579
Shitet, MERCEDES-BENZ 250, 2500 cc, viti i qarkullimit 1994, ngjyrë blu, metalike, në gjëndje shumë të mirë, naftë, kondicioner, celësa elektrik, sistem alarmi, xhama elektrike, c...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 15-11-2014
Rajoni: ne Lezhë
Njoftim nga Individ
110,000 Lek
0693451223

U gjenden: 1532  |  Klasifikimi: