e Mërkurë, 27 Maj 2015
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Auto
Tipi i Njoftimit
Marka
Modeli
Zgjidh Markën...
Kubik
nga: deri:
Viti i Qarkullimit
nga: deri:
Air Condition 
Sistemi Dëgjues 
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube

U gjenden: 1517  |  Klasifikimi:

Shitet, MERCEDES-BENZ 270 classe E limuzinë, 2700 cc, 170 hp, 158.000 klm., viti i qarkullimit 7/2006, ngjyrë blu e errët, metalike, fenerë mjegull - biXenon, në gjëndje të mirë m...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Kavajë
Njoftim nga Individ
8,000 €
0665946282
Shitet, MINI COOPER hatchback, 1600 cc, 86000 klm., viti i qarkullimit 2003, ngjyrë e zezë, në gjëndje të mirë motorike dhe xhenerike, benzinë, radio-cd, sedilje prej lëkure, a/c,...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
5,500 €
+355697405996
Shitet, MERCEDES-BENZ 219 KAMIONCINE SPRINTER, 2140 cc, 2100 hp, 151000 klm., viti i qarkullimit 12/2001, ngjyrë jeshile, fenerë mjegull - Xenon, në gjëndje shumë të mirë, naftë, ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Pogradec
Njoftim nga Individ
7,500 €
0692244534
Shitet, FORD FIESTA, 1.3 cc, 160.000 klm., ngjyrë ulliri, në gjëndje shumë të mirë, benzinë, service xhenerik service, manuale, FORD FIESTA VITI: fundi 1993. 1.3 benzine shume ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Korçë
Njoftim nga Individ
1,000,000 Lek
0694332501
Shitet, MERCEDES-BENZ 280E avangarde, 3200 cc, 205000 klm., viti i qarkullimit 2008, ngjyrë gri, metalike, fenerë Xenon, në gjëndje shumë të mirë, naftë, sedilje prej lëkure, kond...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
8,500 €
0696333322
Shitet, RENAULT CLIO, 1200 cc, 110000 klm., ngjyrë gri, metalike, në gjëndje shumë të mirë, benzinë, radio-cd, kondicioner, pasqyra elektrike, celësa elektrik, xhama elektrike, ti...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
2,500 €
0696339211
Shitet, MERCEDES-BENZ 270 classe E limuzinë, 2700 cc, 170 hp, 158,000 klm., viti i qarkullimit 7/2006, ngjyrë blu, metalike, fenerë mjegull - biXenon, në gjëndje të mirë motorike ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Kavajë
Njoftim nga Individ
8,000 €
0665946282
Shitet, MERCEDES-BENZ E 280 avangarte limuzinë, 3200 cc, 250 hp, 200000 klm., viti i qarkullimit 3/2006, ngjyrë gri, metalike, fenerë Xenon, në gjëndje shumë të mirë, naftë, radio...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: SHQIPËRI
Njoftim nga Individ
7,700 €
0665457391
Shitet, MERCEDES-BENZ E 220 E-Class, 2200 cc, 110 hp, 214000 klm., viti i qarkullimit 2003, ngjyrë e zezë, fenerë Xenon, në gjëndje të mirë motorike dhe xhenerike, naftë, radio-c...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
6,500 €
0696714645 0682082488
Shitet, PEUGEOT 407, 2000 cc, 145000 klm., viti i qarkullimit 2006, ngjyrë e zezë, fenerë Xenon, në gjëndje shumë të mirë, naftë, radio-cd-mp3, airbags shoferi-pasagjeri, pasqyra ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
4,500 €
0699555509
Shitet, MERCEDES-BENZ A 170 A, 1700 cc, 200000 klm., ngjyrë blu e errët, metalike, në gjëndje shumë të mirë, naftë, radio-cd-mp3, sedilje sedilje, kondicioner, airbags shoferi-pas...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
3,200 €
0682080550
Shitet, AUDI A4 station wagon, 1900 cc, 180000 klm., viti i qarkullimit 10/2004, ngjyrë blu, metalike, në gjëndje shumë të mirë, naftë, kondicioner, pasqyra elektrike, parktronic,...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Elbasan
Njoftim nga Individ
5,000 €
0697308171
Shitet, AUDI A6 limuzinë, 2500 cc, 250000 klm., viti i qarkullimit 1999, metalike, në gjëndje shumë të mirë, naftë, radio-cd-mp3, sedilje elektrike, service xhenerik+liber service...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Korçë
3,500 €
0685077313 0663077313
Shitet, LAND ROVER DISCOVERY discovery 4x4 hard top, 2000 cc, 600 hp, 299000 klm., ngjyrë ulliri, metalike, fenerë LED, në gjëndje shumë të mirë, naftë, radio-cd-mp3, sedilje sedi...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
4,000 €
0692180194
Shitet, SKODA OCTAVIA sedam, 1600 cc, 135000 klm., viti i qarkullimit 2006, ngjyrë e zezë, në gjëndje shumë të mirë, benzinë, radio-cd, service xhenerik service, pasqyra elektrike...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
5,500 €
0696381590
Shitet, LAND ROVER DISCOVERY tdi 4x4 hard top, 2500 cc, 299000 klm., viti i qarkullimit 1997, ngjyrë ulliri, në gjëndje shumë të mirë, sedilje sedilje, pasqyra elektrike, celësa e...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
4,000 €
0692180194
Shitet, VW PASSAT PASSAT, 1900 cc, 125000 klm., viti i qarkullimit 2003, ngjyrë e zezë, metalike, në gjëndje shumë të mirë, naftë, radio-cd, sedilje me sistem ngrohje, service xhe...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: SHQIPËRI
Njoftim nga Individ
2,700 €
0673652859 0697572531
Shitet, MERCEDES-BENZ E 320 limuzinë, 3200 cc, 290000 klm., viti i qarkullimit 2001, ngjyrë vishnjë, metalike, fenerë biXenon, në gjëndje të mirë motorike dhe xhenerike, naftë, ra...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
3,700 €
+355688410962
Shitet, RENAULT CLIO II, 1460 cc, 65 hp, 179000 klm., viti i qarkullimit 2002, ngjyrë e zezë, metalike, fenerë Xenon, në gjëndje shumë të mirë, naftë, radio-cd, kondicioner, 4 air...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
2,700 €
0692726965
Shitet, OPEL ASTRA station wagon, 1.4 cc, 218000 klm., viti i qarkullimit 1999, ngjyrë blu e errët, në gjëndje shumë të mirë, benzinë, manuale, ME TAKSA TE PAGUARA DERI NE PRILL T...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 27-05-2015
Rajoni: ne Tirane
Njoftim nga Individ
250,000 Lek
0674788003

U gjenden: 1517  |  Klasifikimi: