e Mërkurë, 26 Shtator 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube

U gjenden: 7  |  Klasifikimi:

Shitet 6 dylym vresht ne kashtbardh!!Shitet 6 dylym vresht ne Kashtbardh. Vreshti eshte prane kanalit kullues tek ura e fshatit kur vjen nga Fier-shegani. Vreshti eshte me rrush ...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 12-03-2015
Rajoni: ne Lushnjë
Njoftim nga Individ
15,000 €
Shitet ullishte 6+2 dylym Lushnje (Blerimi) !! Shitet ullishte afer Blerimit ne Lushnje. Jane 2 parcela, njera 6 dylym dhe tjetra 2 dylym. Ullishtet jane ne prodhim (Ullinj kripsa...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 10-03-2015
Rajoni: ne Lushnjë
Njoftim nga Individ
80,000 €
Shitet Truall ne Lushnje Rr. nacionale Lushnje Divj Lushnje, shes Truall ne Rr. nacionale Lushnje Divjake, prane Fshatit Gur. Truall me siperfaqe 11.200 m2+3 godina me siperfaqe 22...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 06-08-2012
Rajoni: ne Lushnjë
15 €
0672053361
Shitet Trualli ne hyrje te Divjakes ,eshte e pershtatshme per toke bujqesore,truall ose pike karburanti . Trualli eshte 4800 m2 . Cmimi eshte 50 euro/m2 .Cmimi i diskutueshem ., t...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 31-07-2012
Rajoni: ne Lushnjë
Njoftim nga Individ
0696283377
Ne zonen e Lushnjes ,shitet tokë bujqesore me sip. 30 hektare.. E përshtatshme për komplekse blegtorale, perimore,sera etj.Prodhimi per njesi shume i larte,dokumenta te rregullta...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 10-03-2012
Rajoni: ne Lushnjë
Njoftim nga Agjensi-Kompani
0692182409 042269584
Shitet Toke ne Gradishte te Lushnjes 30 ha, 4 euro m2, me certifikate pronesise., tel 0682373200 , 0695144436, email: ofertaalex@yahoo.com...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 10-02-2012
Rajoni: ne Lushnjë
0682373200 0695144436
Shitet Toke ne Lushnje, afer rruges kryesore, me certifikate pronesie, 80 euro m2, e pershtatshme per kompleks te gjese se gjalle., tel 0682373200 , 0695144436...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 10-02-2012
Rajoni: ne Lushnjë
0682373200 0695144436

U gjenden: 7  |  Klasifikimi:

 
Banerat