e Mërkurë, 26 Shtator 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube

U gjenden: 1  |  Klasifikimi:

SHITET TOKE NE KOMUNENE DECANIT , ISNIQ SHITET TOKE NE VENDIN E QUAJTUR LIVADHET E GATA -ZALLINA ME SIPERFAQE TE PERGJITHSHME 1.54 Ha, TOKA SHITET KOMPLET, NE FSHATIN ISNIQ KOMUNA...
Më Shumë »
Lajmërimi i Fundit: 17-07-2016
Rajoni: Pejë
Njoftim nga Individ
900,000 €
00355673234305

U gjenden: 1  |  Klasifikimi:

 
Banerat