e Martë, 23 Tetor 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
Truall Qafe-Kashar 2000m2 perballe Megatek, me dalje ne rrugen dytesore, 90euro/m2, cmimi 180,000 €, tel 0672031238
   Rajoni: ne Tirane
   180,000 €
   Njoftim nga Individ
   0672031238  
   Njoftimi i Fundit: 13-08-2017
   Numri i Vizitorëve: 242
   Banerat


   FOTOGRAFI