e Martë, 23 Tetor 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
Shiten 1200 m2 toke 300m afer plazhit te Qerretit. Shiten 1200 m2 vend afer plazhit se Qerretit. Vendi qëndron vetem 300m nga plazhi. Vendi i ka 3 apartamente dhe 1 kuzhin. Dokumentet jane te gjitha ne rregull. , cmimi 145,000 €, tel 0041762305987, 0041787075695, email: bekimh84@hotmail.de, 07:00 - 21:00
   Rajoni: ne Kavajë
   145,000 €
   Njoftim nga Individ
   0041762305987  0041787075695
   Njoftimi i Fundit: 17-07-2017
   Numri i Vizitorëve: 251
   Banerat


   FOTOGRAFI