e Martë, 23 Tetor 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
Shitet në Berdenesh të Sarandës një parcelë afër detit prej 3281 m2, me cmimin surprizë 55 Euro/m2. Trualli është i hipotekuar qysh në vitin 1996, konform të gjitha rregullave dhe dokumentave si: certifikatë pronësie, plan-vendosje, plan- rilevimi dhe me Nr. Pasurie 4/75 në ZRPP. Pamja nga deti është e mrekullueshme. Nëse kjo parcelë blihet e gjitha,, atëhere çmimi është 55 Euro për m2 . Nëse shiten pjesë të vecanta te parcelës, atëhere cmimi është 65 Euro/m2. Po ka interes për ju komunikojmë. , cmimi 60 € i diskutueshem, tel 0692158156, 042320675, 09:00 - 23:00
   Rajoni: ne Sarandë
   60 €
   Njoftim nga Individ
   0692158156  042320675
   Njoftimi i Fundit: 15-07-2017
   Numri i Vizitorëve: 576
   Banerat


   FOTOGRAFI