e Mërkurë, 26 Shtator 2018
KËRKO THJESHT DHE SHPEJT!
Lutem,zgidh kategorinë!
Lutem,shkruaj të paktën 3 germa!
p.sh.mercedes,manaxher,etj
Njoftime vetëm......
Me Figurë Μe Video
Μe Hartë

Fjalë Kyc
Data e Njoftimit
Tipi i Njoftimit
Njoftimi nga
Cmimi
nga: deri:
Lek Euro
Banerat
Na Ndiqni ne:
Facebook Twitter YouTube
NJOFTIM Publikimi i njoftimeve do behet nga administratori i faqes tone me te cilin mund te kontaktoni ne facebook ne inbox me mesazh! Ju njoftojme se publikimi i njoftimit tuaj ne faqet tona website dhe facebook kushton 2 euro per njoftim dhe pagesen mund ta beni me paypal ose transferte bankare ku te dhenat do ju jepen nga administratori i faqes. LUTEMI NA KONTAKTONI NE FACEBOOK PER ME SHUM TE DHENA FALEMINDERIT PER MIRKUPTIMIN
   Rajoni: SHQIPËRI
   Njoftim nga Individ
   Njoftimi i Fundit: 27-05-2018
   Numri i Vizitorëve: 9913
   Banerat